|   | 
  • Milli Eğitim ve TEMA gönüllüleri Toprak Dede'yi kırmızı kazaklarıyla a


    Milli Eğitim ve TEMA gönüllüleri Toprak Dede'yi kırmızı kazaklarıyla a
    Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın kurucusu ve Türkiye'nin 'Toprak Dedesi' Hayrettin Karaca'nın ölümü nedeniyle Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü ve TEMA gönüllüleri kırmızı kazak giyerek 'Toprak Dedeyi' andı.

    Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve TEMA vakfı tarafından geçtiğimiz gün hayatını kaybeden TEMA Vakfı’nın Kurucusu, Onursal Başkanı ve 'Toprak Dedesi' olarak bilinen Hayrettin Karaca'nın ölümü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Müdürü Celal Ekinci ve öğrenciler katıldı. Hayatını kaybeden Hayrettin Karaca gibi kırmızı kazak giyen İl Milli Eğitim Müdürü ve TEMA gönülleri, Milli Eğitim  Müdürlüğü bahçesinde Toprak Dede'yi andı. Ağaç çevresinde sevgi çemberleri oluşturan TEMA gönüllüleri, doğayı ve çevreyi koruyacaklarına söz verdiler. İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, " Türkiye toprak dedesini kaybetti. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Milli Bakanlığı olarak 81 ilde eş zamanlı olarak toprak dedemizi andık ve onun için 100 fidanı bugün toprakla buluşturacağız. Kendisi gibi kırmızı kazaklar giyerek onu anmak mavi yeşil hayalini sürdürmek istedik" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.