|   | 
  • Milli İttifak adayları Sarıoğlan ve Akkışla'da oy istedi


    Milli İttifak adayları Sarıoğlan ve Akkışla'da oy istedi
    Milli İttifak Kayseri milletvekili adayları, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret ederek, ilçelere bağlı bütün köyleri gezdi.

     
    Milli İttifak Kayseri milletvekili adayları, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret ederek, ilçelere bağlı bütün köyleri gezdi. 

    İlk olarak Sarıoğlan ilçesini ziyaret eden adaylar, pazar yerini gezerek ilçe halkı ile sohbet etti. Vatandaşların ilgi gösterdiği milli ittifak adayları, seçmenlerinden oy istedi. Seçilmeleri durumunda yapacakları icraatları anlatan adaylar, Necmettin Erbakan döneminde bir çiftçinin 1 sene de traktör aldığını ve ülkede refahın arttığını söyledi. Ülkenin yeniden refaha kavuşması için 7 Haziran'da vatandaşların oylarına talip olduklarını söyleyen adaylar, vatandaşlar ile teker teker el sıkıştı.

    Sarıoğlan'ın ardından Akkışla ilçesine geçen adaylar, burada da ilçe halkı tarafından sevgi ile karşılandı. İlçe merkezinde ki esnafları teker teker gezen milli ittifak adayları, esnafların sorunlarını dinledi. Burada da esnaflardan partileri için oy isteyen adaylar, esnafın kendi dönemlerinde rahat olacaklarını dile getirdi.

    İlçeye bağlı bütün köyleri teker teker gezerek, köylüler ile selamlaşan adaylar, çiftçinin yanlarında olacaklarını belirtti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.