|   | 
  • Milli Yüzücüler Bulgaristan Yolunda


    Milli Yüzücüler Bulgaristan Yolunda

    Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenecek Akdeniz Ülkeleri Yıldızlar Yüzme müsabakalarına Kayseri’den katılacak ekip İstanbul’a gitti. Burada diğer sporcu ve teknik ekiple birleşecek milli yüzücüler, Türkiye’yi temsil için Burgaz’a geçecek.

    21-23 Haziran tarihlerinde Bulgaristan’ın Burgaz şehrinde düzenlenecek Comen Cup’a Kayseri’den katılacak olan ekipte Türkiye rekoru sahibi ve Türkiye Şampiyonu milli yüzücü Yiğit Aslan’ın yanı sıra Sophia  İrem İskenderoğlu ve Mehlika Kuzeh Yalçın ile antrenör Corrado Rosso yer alıyor.

    Akdeniz Yüzme Konfederasyon COMEN tarafından düzenlenen Comen Cup’un Burgaz’da düzenlenecek olan yarışlarında Yiğit Aslan ve Sophia İrem İskenderoğlu serbest, Mehlika Kuzeh Yalçın ise kelebek stilde yarışacaklar.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.