|   | 
  • Minareden Düşen Usta Yaralandı


    Minareden Düşen Usta Yaralandı
    Kayseri?de Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi?nde minare yapan inşaat ustası dengesini kaybederek minareden beton zemine düştü. Yaklaşık 25 metreden yükseklikten düşerek bacağı ve kaburgaları kırılan usta hastanede tedavi altına alındı.

     Mimarsinan Organize Sanayi Camisi?nin minaresini yapan taş ustası 27 yaşındaki İsmail S., minarenin şerefesinde çalışırken dengesini kaybederek yaklaşık 25 metre yükseklikten düştü. Cami inşaatının tek katlı olan bir bölümünün betonuna düşen genç usta, olay yerine çağırılan itfaiye ekipleri tarafından sedyeyle indirildi. Ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi?ne kaldırılan İsmail S.?nin, sol bacağında ve kaburgalarında kırık olduğu belirlendi. İç kanama şüphesi bulunan minare ustasının tedavisi sürerken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.