|   | 
  • Minibüs şarampole yuvarlandı:2 yaralı


    Minibüs şarampole yuvarlandı:2 yaralı
    Kayseri'nin Tomarza ilçesinde kaygan zeminde minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

    Kaza, sabah 09.00 sıralarında ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesinde meydana geldi. Sürücü Ali Doğanay (55),  38 RP 187 plakalı minibüsü ile seyir halindeyken kar yağışı nedeniyle kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole yuvarlandı. Vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu sürücü Ali Doğanay ile minibüste bulunan Adnan Kahraman (47) yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar tedavisi yapılmak üzere Tomarza Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.