|   | 
  • MİNYATÜR TRAFİK PARKINA YOĞUN İLGİ


    MİNYATÜR TRAFİK PARKINA YOĞUN İLGİ
    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Mahallesi 30 Ağustos Caddesi, Akçıra Sokak üzerinde yaptırılan Trafik Parkına öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini okul idarecilerin öğrencileri toplu olarak bu eğitim parkına getirdiklerini söyledi.

     Eğitimin görsel olması yanında uygulamalı olmasının eğitimde bilginin pekiştiriciliğini artırdığını bu amaç ile özellikle trafik kurallarının öğrenilmesi ve uygulanabilir olması gerektiğini belirten başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak tüm trafik kurallarını içeren ve uygulanabilirliği olan Trafik Parkını açarak bu yönde bir eğitim hizmeti verdiklerini kaydetti.
    10 adet akülü arabası bulunan Trafik Parkından yararlanmanın ve hizmetin ücretsiz olduğunu, öğrencilerin toplu olarak gelerek kendilerine önce teorik bilgiler verildiğini sonra ise uygulamalı parkta belediye görevlileri nezaretinde araç kullandıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Trafik Parkının sabah saat 09.00 ile 17.00 arası hizmet verdiğini sözlerine ekledi.

    (İHA)



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.