|   | 
  • Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği Açıldı


    Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği Açıldı

    Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği, Kudüs eski müftüsü Şeyh İkrime Sabri’nin de katıldığı bir törenle açıldı.

    Eski müftü Sabri’nin yanı sıra Mirasımız Derneği Genel Başkanı Muhammet Demirci ile TRT’de yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamit’ dizisinde Tahsin Paşa rolüyle bilinen sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış törenine ilgi büyüktü.

    Kudüs ve Mescid-i Aksa’da yaşanan İsrail zulmünü duyurarak bu konuda kamuoyu oluşturmak ve çeşitli yardım faaliyetleri yürütmek maksadıyla kurulan derneğin İl Temsilciliğini Murat Çakır yürütecek.

    MÜFTÜ SABRİ, SABAH NAMAZI’NDA GENÇLERLE BULUŞTU

    Mirasımız Derneği Kayseri Temsilciliği’nin açılışına gelen Kudüs eski müftüsü Sabri, İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve her ayın ilk Pazar günü sabah namazında gerçekleştirilen ‘Gençlik Namazda Buluşuyor’ etkinliğine de katılarak sabah namazını kıldırdı.

    ‘MİRASIMIZ KUDÜS’ KONULU KONFERANS

    Açılış programı etkinlikleri kapsamında bir de ‘Mirasımız Kudüs’ konulu konferans gerçekleştirildi.

    TRT’de yayınlanan ‘Payitaht Abdülhamit’ dizisinde Tahsin Paşa rolüyle bilinen Bahadır Yenişehirlioğlu’nun verdiği konferansa ilgi büyüktü.

    Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’ni dolduran coşkulu kitleye hitap eden Yenişehirlioğlu, tarihten günümüze uzanan çizgide Kudüs’ün İslam dünyasındaki önemini ve burada İsrail tarafından yapılan zulmü dile getirdi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.