|   | 
  • Miting için yollar kapatılınca, vatandaş isyan etti


    Miting için yollar kapatılınca, vatandaş isyan etti
    Kayseri?de Başbakan Ahmet Davutoğlu?nun saat 15.30?da yapılacak olan mitingi için sabah saatlerinde yolların trafiğe kapatılması, meydanda yaya yollarının bariyerlerle kapatılması işe giden vatandaşları isyan ettirdi.

     
    Başbakan Davutoğlu saat 15.30?da Kayseri?de düzenlenen mitingde halka hitap edecek. 

    Miting için sabah erken saatlerde Cumhuriyet Meydanı ile bağlantılı bütün yollar trafiğe kapatıldı. Meydandaki yollarda yine bariyerlerle kapatıldı ve vatandaşlar daha fazla yol yürümek zorunda kaldı. Yolların trafiğe kapatılması için diğer ulaşıma açık yollarında ciddi trafik yoğunluğu oluşmasına neden oldu. Vatandaşlar, öğleden sonra yapılacak mitingi için sabahın erken saatlerinde yolların trafiğe kapatılmasını doğru bulmadıklarını ifade ettiler. 

    Özellikle işe gidecek olanların otobüs güzergahlarının değişmesine bağlı olarak uzunca yol yürümek zorunda kaldıklarını aktararak isyan ettiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.