|   | 
  • Mobese Kameralarına Yansıyan Kazalarda Dikkatsizlik Ön Planda


    Mobese Kameralarına Yansıyan Kazalarda Dikkatsizlik Ön Planda
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından şehir güvenliği için kurulan Kent Güvenlik Sistemi kameralarında ilginç trafik kazası görüntüleri yansıdı.

     Dikkatsizliğin ön planda olduğu kazada bir motosiklet sürücüsü, otomobilin çarpması sonucu yanında bulunan şahısla birlikte fırladı. Kazanın hemen ardından ayağa kalkan motosiklet sürücüsü otomobile doğru dönerek sürücüsüne tepki göstermeye başladı. 

        Emniyet, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde aşırı hız, dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazalarının son bir ay içinde mobese kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Kazaların çoğunluğu kavşaklarda meydana geldi. Işık ihlalinin yapıldığı kazalarda aşırı hızlı olan araçlar çarpmanın etkisiyle savruldu. Yağışlı havalarda otomobiller çarpmanın etkisiyle kayarak uzun süre sürüklenmeleri de dikkat çekti. 

        Yetkililer, kazada sürücülerin ve yayaların kuralları ihmal etmesi sonucu üzücü olayların meydana geldiğine dikkat çekerek, aşırı hız ve ışık ihlalleri yapılmaması önerisinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.