|   | 
  • Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu


    Mobilya Atölyesinde Çıkan Yangın Korkuttu
    Kayseri'de bir mobilya atölyesinde çıkan yangın korkuttu.

     Melikgazi ilçesi Anbar bölgesindeki Ağaç İşleri Sitesi'nde bulunan koltuk, kanepe yenileme ve yatak başlıklarıyla baza yapım atölyesinde, işçiler içeride çalışırken yangın çıktı. Atölyede bulunan ve imalatta kullanılan süngerlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, büyüyerek bütün atölyeyi sardı. Yangına, Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleriyle Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) İtfaiye ekipleri müdahale etti.
    İtfaiye ekiplerinin su ve köpük sıkarak yaptıkları söndürme çalışmalar sonucu yangın, bitişiğindeki iş yerlerine sıçramadan kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangında ölen ve yaralanan olmazken, atölyede büyük maddi hasar meydana geldi.
    Atölyede çalışan işçiler, çalıştıkları sırada bir anda dumanların yükseldiğini, ardından da sünger, sunta ve ahşap malzemelerin tutuşup yangının büyüdüğünü ifade etti. Yangının elektrik kontağından ya da atölye içerisinde içilen sigara izmaritinden çıkmış olabileceği üzerinde durulurken, yangının kesin nedeninin yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı bildirildi.
    Bu arada, yangının çıktığı atölye ile bitişiğindeki atölyede bulunan kumaş, sünger, ahşap gibi malzemelerin, işçiler tarafından başka yerlere götürüldüğü görüldü.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.