|   | 
  • Mondi, 2016 yılına genç ve dinamik yüzü ile girdi


    Mondi, 2016 yılına genç ve dinamik yüzü ile girdi
    Mobilya sektöründe başarılı bir grafik izleyen ve mağazalaşma faaliyetlerine devam eden Mondi, Kayseri Mobilya Fuarı'na yeni ürünleriyle katılıyor. Mondi Pazarlama Müdürü Volkan Yücedağ, "Geride bıraktığımız yıl markamızın marka yüzünü revize ettiğimiz bir yıl oldu. Bu yıl hedefimiz ise, genç ve dinamik yapımızı mağazalaşma faaliyetlerimize de yansıtmak" dedi.

    Yenilenen yüzüyle başarılı bir büyüme grafiği izleyen Mondi, sanayi ve ticari alt yapısıyla Türkiye’nin üretim üssü konumuna ulaşan Kayseri’de bu yıl 20-24 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kayseri Mobilya Fuarı’na yeni ürünleriyle katılıyor.
     
    Yücedağ, “Genç ve dinamik markayız”
    2015 yılında Mondi markasıyla yurtiçinde ve yurtdışında toplam 38 mağaza açtıklarını belirten Mondi Pazarlama Müdürü Volkan Yücedağ, “Geride bıraktığımız yıl markamızın hem marka sloganını hem de marka yüzünü revize ettiğimiz bir yıl oldu. Aynı yıl hatırı sayılır bir büyüme gerçekleştirdik. 2016 yılında ise hedefimiz, genç ve dinamik anlayışımızı mağazalaşma faaliyetlerimize de yansıtarak yüzde 20 büyüme kaydetmek. Mondi olarak İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Diyarbakır, Antalya, Isparta, Amasya, Manisa, Giresun başta olmak üzere birçok ilde yeni mağazalarımızı hayata geçireceğiz” diye konuştu.
     
    “Bu yıl açık renkler mobilya trendlerine hakim”
    Mondi, yeni nesil mobilya anlayışıyla kurulmuş ve daha genç yaş ortalamasına hitap eden bir marka olduğunu da belirten Volkan Yücedağ, “Genç ve dinamik olmamızın verdiği güçle hem hitap ettiğimiz kitleyi yakından tanıyor hem de onların ihtiyaçlarına hemen karşılık verebiliyoruz. Yeni koleksiyonumuzda genç odalarında canlı renkler ile özel aksesuarlar, mobilyalarda opak beyaz ağırlıklı modern ve avangard çizgilere sahip modeller yer alıyor. 2016 yılında açık renklerin ön planda olacağını düşünüyoruz. Beyaz ve krem tonların hakim olduğu, klasik ve avangard çizgilerin tasarımlara yansıyacağı bir yıl bekliyoruz” dedi.
     
    Kayseri Mobilya Fuarı hakkında da konuşan Volkan Yücedağ, “Kayseri bilindiği üzere endüstriyel mobilyanın başkenti konumunda. Sektöre yeni ürün kazandırmak, moda trendleri belirlemek ve tüm dünyada tanınan markalar üretmek Kayseri mobilya sanayisinin geldiği yüksek standartları en güzel şeklide gösterdiğine inanıyoruz” diye konuştu.
     
    Mondi’nin fuarda tanıtacağı ürünler ise şöyle; Elegance Yatak Odası Klasik mobilya anlayışı ile dizayn edilen Elegance yatak odası takımı, şık ve işlevsel detaylarıyla öne çıkıyor. Yatak odalarına asil bir duruş katan takım, ekru rengi ve kuplarındaki taşlar ile göz alıcı bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Ayrıca lükens ayakları ve dış yüzeyde kullanılan dekoratif süsler ürüne şıklık katıyor. Baza, ayna ve gardırop aynalarındaki zarif dokunuşlar ayrıntıların anları ve hayatı güzelleştirdiğini hatırlatıyor.
     
    Elegance Yemek Odası
    Güzelliği ve duruşu ile evleri taçlandırmaya talip olan Elegance yemek odası takımı, asil ve kaliteli sofralar vaat ediyor. Büfe, gümüşlük, vitrin, masa ve sandalyelerden oluşan takım her ayrıntısı ile de kolay kullanım imkanı sunuyor. Yemek masasında bulunan pratik bölmesiyle, çatal ve bıçakları saklamak için özel alan sunan takım, eşyaları saklamayı ve kullanmayı daha keyifli bir hale getiriyor.
     
    Elegance Koltuk Takımı
    Kullanım kolaylığıyla da dikkat çeken koltuk takımı, yüksek dizaynlı ayaklarıyla ve konforuyla da fark yaratıyor. Üründe kullanılan pili ve pano çiçek desen kumaş uygulaması tüm salonlara bahar havası getiriyor. Koltuk takımı ayrıca Elegance compact vitrin ile de tamamlanabiliyor. Elegance compact vitrin, kapladığı küçük alana nispeten organize yapısı ve kendinden büyük işlevi ile evlerde önemli bir eksikliği ortadan kaldırıyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.