|   | 
  • Mondi Melikşah Üniversitesi 68-73 Yeşilgiresun Belediye


    Mondi Melikşah Üniversitesi 68-73 Yeşilgiresun Belediye
    19 Eylül Spor Salonu?nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 17-14 Yeşilgiresun Belediye üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci çeyrekte skora denge getiren ekibimiz Mondi Melikşah Üniversitesi, devreyi 32-27 önde kapattı.

    19 Eylül Spor Salonu?nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreği 17-14 Yeşilgiresun Belediye üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci çeyrekte skora denge getiren ekibimiz Mondi Melikşah Üniversitesi, devreyi 32-27 önde kapattı.

    Üçüncü çeyrekte farkı kapatan Yeşilgiresun, skoru son çeyreğe 47-47 eşitlikle taşıdı. Eşitlik normal süre sonunda da bozulmadı ve 40 dakika 61-61 sona erdi. Uzatma çeyreğinin sonunda 73-68 üstün gelen Yeşilgiresun Belediyesi, karşılaşmadan galip ayrıldı.

    Ekibimiz adına 18 sayı üreten Leemire Goodwire, takımın en skorer ismi oldu.

    Oyuncumuz Selahattin Akyol ve Genel Menajer Orçun Topçu uzatma dakikaları oynanırken oyundan diskalifiye edildi.

    Genel menajer Orçun Topçu, uzatma sonunda mağlup oldukları Yeşilgiresun Belediye  maçının ardından hakem yönetimine tepki gösterdi. A klasmanından düşen hakemlerin sadece bu maçta değil, genel olarak sinirli olduklarını belirten Topçu şunları söyledi:
     
    ?Uzatmaya gitmeden kazanabileceğimiz bir maçtı ancak fauller iki sahada farklı çalınınca bunu gerçekleştiremedik, uzatma sonunda da yenildik. Fauller, stepsler neyse ama bizi en çok rahatsız eden konu A klasmanından düşen hakemlerin davranış biçimi. Maçları son derece sinirli yönetiyorlar ve iletişimden kaçıyorlar. Uzatmanın bitimine 1 dakika, 45 saniye kala Selahattin Akyol?a iki, Sertay Gürsu?ya, koçumuza ve oyuncuları yatıştırmak istediğim sırada sahaya girdiğim gerekçesiyle benden dolayı yine koçumuza 5 teknik faul çalındı. Hakemler işi bu noktaya getirmeden çözmesini başarmalıydılar ancak çok sinirli olmaları sorunu büyüttü.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.