|   | 
  • Mondi Melikşah Üniversitesi 72 - 64 TÜYAP Büyükçekmece


    Mondi Melikşah Üniversitesi 72 - 64 TÜYAP Büyükçekmece
    Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 2 haftasında Mondi Melikşah Üniversitesi ve TÜYAP Büyükçekmece Kayseri'de Karşı karşıya geldi ve karşılaşma Mondi Melikşah Üniversitesi'nin 72 - 64 üstünlüğü ile sona erdi.

    Türkiye Basketbol 2. Ligi'nin 2 haftasında Mondi Melikşah Üniversitesi  ve TÜYAP Büyükçekmece Kayseri'de Karşı karşıya geldi ve karşılaşma Mondi Melikşah Üniversitesi'nin 72 - 64 üstünlüğü ile sona erdi.

    Hakemler: Murat Turan, Alper Tuğrul Ünlütürk, Yiğit Emre Şimşek, Cengizhan Soylu


    Oyuncular:

    Mondi Melikşah üniversitesi: 
    Burak Yacan Yüksel, Mustafa Kürşat Orhan, Berkay Genç, Sertay Gürsu, Leemire Goldwire, Salih Uğraşan, Tufan Findikli, Cahit Turan, Laron Marquise Tarell Dendy, Serdar Yavuz, Merthan Mutlu, Fatih Eravci

    TÜYAP Büyükçekmece: Darryl James Thompson, Barış Erdoğan, Recep Doğrusöz, Doğan Deniz Yiğit, Can Terzioğlu, Kubilay Hazar Barak, Cihan Mumcuoğullari, Orbay Kaya, Ufukcan Aydin, Şahin Muzaffer Ekmen, Kahiem Jamel Seawright, Nihat Emre Ekim

    1. Devre

    1. Periyot: 19 - 11
    2. Periyot:  34 - 26

    2. Devre 

    3. Periyot: 58 - 38
    4. Periyot: 72 - 64



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.