|   | 
  • Motorine büyük indirim bekleniyor


    Motorine büyük indirim bekleniyor
    Akaryakıt grubu ürünlerinden motorine büyük indirim beklentisi oluştu.

    Motorinin litresine bu geceden geçerli olacak şekilde 1 lira 55 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. 
    Rusya’nın Ukrayna’yı işgali sonrası Brent petrol fiyatları dalgalı seyir izlemeye başladı. Brent petroldeki düşüşle birlikte daha önce üst üste zam gelen motorine indirim beklentisi oluştu. 
     
    Akaryakıt sektörü kaynaklarından edinilen bilgiye göre, motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 55 kuruş indirim bekleniyor. İndirimin pompa fiyatlarına da yansıyacağı tahmin ediliyor. Beklenen indirimin yansıtılmasıyla motorin litre fiyatı 22 lira 28 kuruşa gerilecek. 
     
    Bu arada diğer petrol ürünleri benzin ve LPG’ye ise şimdilik indirim beklenmiyor. Bilindiği üzere akaryakıt fiyatları, serbest piyasa koşulları gereği dağım işletmesi ve istasyonlara göre küçük çapta farklılık gösterebiliyor. 
     
    GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
    Benzin: 20,01 TL
    Motorin: 23,83 TL (Beklenen indirimin uygulanmadan)
    LPG: 11,31 TL



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.