|   | 
  • Mücadeleden memnunuz


    Mücadeleden memnunuz
    Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Ziraat Türkiye Kupasında yarın deplasmanda oynayacakları İnegölspor maçı ile ilgili olarak, "Türkiye Kupasında inşallah iyi oyunumuzu devam ettirerek üst tura çıkmak istiyoruz" dedi.

    1-0 mağlup oldukları Konyaspor maçı ile ilgili değerlendirmede bulunan Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, "Galibiyet parolasıyla gittiğimiz karşılaşmaydı. Maç boyunca iyi mücadele ortaya koyduk ama fırsatları değerlendiremedik.  Son dakika penaltıdan yediğimiz golden dolayı mücadeleyi kaybettik, üzgünüz. Tabi genel olarak baktığımızda takımımızın mücadelesinden memnunuz" diye konuştu.

     

    Ziraat Türkiye Kupasında yarın oynayacakları İnegölspor maçı ile ilgili de konuşan Ortaköylüoğlu, "Kupada yolumuza devam etmek istiyoruz. Türkiye Kupasında inşallah iyi oyunumuzu devam ettirerek üst tura çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.