|   | 
  • Müezzinoğlu'ndan Başbakanlık Yorumu


    Müezzinoğlu'ndan Başbakanlık Yorumu
    Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yapımına devam edilen bölge hastanesine gelerek, incelemelerde bulundu. Burada yetkililerden bilgiler alan Müezzinoğlu, hastanenin odalarını gezdi.

    Kayseri’de yapılan şehir hastanesinde incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na basın mensupları 22 Mayıs’ta yapılacak olağanüstü kongrede adının Genel Başkanlık ve Başbakanlık için geçtiğini, bu süreçte nasıl bir tutum izleyeceğini sordu.

     

    Gelen soru üzerine Bakan Müezzinoğlu, “O süreçler tabiatında yürür ve 22 Mayıs’ta Genel Başkanımızı hep birlikte Ak Parti delegesi seçer. 80 milyon ülke insanımız da yeni başbakanımız ile buluşur. İnşallah ülkemiz açısından en hayırlısı olur. Bende daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim bu konuda” cevabını verdi.

     

    Edirne’nin Keşan ilçesindeki köy muhtarlarının, Başbakan olması halinde boğa keseceklerini açıkladıklarının hatırlatılması üzerine ise Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Onlar şimdiden kessinler fakire fukaraya yedirsinler” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.