|   | 
  • Muhalif kanallar karartıldı


    Muhalif kanallar karartıldı
    Bugün TV ve Kanaltürk televizyonunun up link odasına giren sivil polisler, televizyonların yayınını kesti. Her iki televizyonun ekranı karardı.


    Bugün TV ve Kanaltürk televizyonunun up link odasına giren sivil polisler, televizyonların yayınını kesti. Her iki televizyonun ekranı karardı.


    Sivil polislerin binaya girişi sırasında Kanaltürk Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros, rejiden canlı yayındaydı. Toros, sivil polislerin ?uydu odasına? girdiğini belirterek her an yayınlarının kesilebileceğini kaydetti. Toros?un konuşması devam ederken saat 16.30 sıralarında iki kanalın da ekranı karardı.

    Bu gelişme sırasında yayın odasında bulunan Tarık Toros ?Yönetim kurulu kararı göstermiyor. Hiçbir şeyi göstermeden, ?yetki bende? diyerek tamamen fiili fevri olarak polis gücüyle sağına soluna polis alarak, ipek medya grubu binasında up link sinyalini kapatıyor. Saniyeler içinde kapanıyoruz. Kanaltürk ve Bugün TV kararıyor sevgili seyirciler? dedi ve iki kanalın yayını kesildi.

    Up link nedir?
    Yer istasyonundan uyduya gönderilen sinyallere up link deniyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.