|   | 
  • MÜSİAD'TA "MALİ DESTEKLER" TOPLANTISI


    MÜSİAD'TA
    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'nce "Mali Destekler" konulu toplantı düzenlendi.

     Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi'nce "Mali Destekler" konulu toplantı düzenlendi.

    Dernek binasında düzenlenen toplantıya, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu da katıldı.

    Burada konuşan MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kalkınma ajanslarının son yıllarda kurulmuş olan en yararlı kuruluşlar olduğunu, MÜSİAD ailesi olarak kalkınma ajanslarını sonuna kadar desteklediklerini kaydetti.

    Bölgenin ve işletmelerin kalkınması için ORAN ile MÜSİAD üyelerinin daha sıkı bir çalışma içinde olmaları gerektiğini ifade eden Çolakbayrakdar, ajans sayesinde kente büyük yatırımların yapılacağına inandığını belirtti.

    Üyelere ORAN'ın son hibe çağrısını anlatan Genel Sekreter Palancıoğlu ise, şu bilgileri verdi:

    "Ülkemizde üretilmeyen veya yeterli üretimi olmadığı için ithal edilen ürünlerin üretimini teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Gelişen sektörlerde, rekabet ortamı değil, ortaklık ortamı oluşturmayı hedefliyoruz. Hiç ya da az üretilen katma değeri yüksek, dışa bağımlılığımızı azaltacak olan projeleri destekliyoruz. Öncelik verilecek konular, sağlık endüstrisinde tıbbi ya da medikal ürün üretimi, enerji ekipmanları, elektrikli ev aletleri, gıda sanayi, savunma sanayi, inşaat kimyasalları üretimi ve madencilik. Proje başvuruları 15 Mart'ta sona erecek."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.