|   | 
  • MUSTAFA ALAN"RUHSAT ARTIK İSTENMEYECEK"


    MUSTAFA ALAN
    Alan, "İşletmecilerimizin kayıt işlemleri sırasında istenen işyeri açma ve çalışma ruhsatı artık istenmeyecek" dedi.

     Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği

    (KESOB) Başkanı Mustafa Alan, Gıda işletmecilerimizin kayıt işlemleri sırasında istenen işyeri açma ve çalışma ruhsatı artık istenmeyecek" dedi.

    Alan, yaptığı yazılı açıklamada, gıda işletmelerinden kayıt işlemlerini yaptırabilmeleri için başvuru sırasında istenilen bilgi ve belgeler arasında işyeri açma ve çalışma ruhsatı da yer aldığını ve bu belge olmadan kayıt yapılamadığını hatırlattı.

    "İşletme kayıt ve onay belgeleri tek başına sınai faaliyet yapılmasına izin vermez. İşletme kayıt ve onay belgelerinin geçerli olabilmesi için işyeri açma ve çalışma ruhsatının bulunması zorunludur. Bu ruhsatın herhangi bir nedenle iptal edilmesi halinde işletme kayıt ve onay belgelerinin geçerliliği kendiliğinden sona erer" hükmünün yapılan değişiklikle kaldırıldığını belirten Alan, gıda işletmecilerinin kayıt işlemleri sırasında istenen işyeri açma ve çalışma ruhsatının artık istenmeyeceğini vurguladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.