|   | 
  • Mustafa Alkan adaylıktan istifa etti


    Mustafa Alkan adaylıktan istifa etti
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri 4. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Alkan, milletvekilliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı.

     
    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri 4. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Alkan, milletvekilliği adaylığından istifa ettiğini açıkladı. Yazılı bir açıklama yapan Alkan, şunları söyledi:

    "Aziz dava arkadaşlarım,Kıymetli Kayserili Hemşerilerim, Malumunuz olduğu üzere Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 4. sıradan aday gösterildim. Bu durumda,inançlarım ve ilkelerim gereği aktif siyasete devam etmemin partimizeve davamıza bir fayda sağlamayacağı kanaatindeyim. Bu sebepten, ülkeme ve davama daha fazla hizmet edebilmek için biran önce akademik hayatıma dönmenin daha doğru olacağı düşüncesiyle 13 Nisan 2014 tarihi itibariyle milletvekili adaylığından istifa etmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle aday adaylığım sürecinde destek ve dualarını benden esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma,kıymetli dostlarıma ve Kayserili hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Seçimlerin Partimize, Kayserimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Saygılarımla."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.