|   | 
  • Mustafa Ayan milletvekili adayı mı oluyor?


    Mustafa Ayan milletvekili adayı mı oluyor?
    CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, milletvekili aday adaylığı başvurularını ve kendisinin adaylık durumunu değerlendirdi.

     
    CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, milletvekili aday adaylığı başvurularını değerlendirdi. Ayan, 

    "Pazartesi günü itibariyle milletvekilliği adaylarımızın adaylık süreci başladı. Arkadaşlarımız genel merkeze müracaat edecekler. Bize başvurduklarında biz onlara nelerle müracaat edeceklerini ve başvuru formlarını veriyoruz. Ekonomik anlamda yatıracakları para, verilen banka hesap numarası veya başvuru sırasında genel merkezde kurulan vezneye yatırabilirler. Cuma günü saat 17:00'a kadar başvurular devam edecektir. Başvuruların bitmesinin ardından başvurulara göre genel merkezimiz, genel başkanlığımızın başkanlığında yeniden bir sıra değerlendirmesi yapılacaktır" dedi.

    Kendisinin 1 Kasım seçimlerinde aday olmayacağını dile getiren Ayan, "Partimin ahlaki, siyasi yapısını nerede müdahale edilip edilmeyeceğini iyi bilmesi gereken biri olmam gerektiğini düşünüyorum. Bu seçimde ön seçim olsaydı aday olmayı düşünüyordum ancak iki ay önce ön seçimden çıkmış bir grup arkadaşımız var. Ben ön seçime girmedim. Bunun nedeni ise parti örgütüne, partililerime partinin başında kalacağım sözünü vermiş olmamdır. Ancak şimdi de iki ay sonra yenilenen bir seçimde aday olmayı doğru bulmadım. Ön seçimde olsa önce gideceğim diye düşünmüştüm fakat bu durumu da etik bulmadım. Zaten genel merkezde de eski listelerin devamı yönünde bir eğilim var" şekinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.