|   | 
  • Mustafa Boydak: “Küsmeyeceğiz”


    Mustafa Boydak: “Küsmeyeceğiz”
    Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Boydak Holding’e 2. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla kayyum atanması üzerine Holdingin eski yönetim kurulu başkanı Mustafa Boydak resmi Twitter hesabından açıklama yaptı.

    Boydak, ilk olarak kendisini arayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese teşekkürlerini iletip insanların cumalarını tebrik etti. Mesajında sağlığının yerinde olduğunu belirten Boydak, bundan sonraki süreçte de iş hayatının içinde olmaya devam edeceklerini vurguladı.
     
    Yaşanan süreçten dolayı küsmeyeceğine dikkat çeken Boydak, “Cenab-ı Allah memleketimize zeval vermesin.Yine iş hayatının içindeyiz. Ekonomimize katkılarımız devam edecek. Küslük asla kitabımızda yok” şeklinde mesaj attı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.