|   | 
  • Mustafa Boydak o başkanlığı bıraktı


    Mustafa Boydak o başkanlığı bıraktı
    Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Finans Yönetim Kurulu başkanlığı görevini bıraktı.

    Mustafa Boydak’tan boşalan koltuğa Saeed Mohammed A. Alghamdi getirildi. Alghamdi, Türkiye Finans’ta 28 Mart 2013 tarihinden beri yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu.
     
    Yönetim kurulundaki değişiklik, yönetim kurulu toplantısının ardından KAP’a yapılan açıklama ile duyuruldu. Mustafa Boydak, Türkiye Finans’ta ki görevine yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak devam edecek. 
     
    Türkiye Finans’ın en büyük hissedarı National Commercial Bank (NCB), 12,5 milyar dolar özkaynak toplamı ile Suudi Arabistan’ın en büyük kamu bankası.
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.