|   | 
  • MUSTAFA BOYDAK?TAN KURUMSAL YÖNETİM SEMİNERİ


    MUSTAFA BOYDAK?TAN KURUMSAL YÖNETİM SEMİNERİ
    Boydak Holding?de kurumsal yönetim seminerleri adı altında bir seminer verildi.

     Boydak Holding toplantı salonunda düzenlenen seminere Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) üyeleri, işadamları ve davetliler katıldı. Seminerde konuşmacı olarak TKYD Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Sebilcioğlu ve Gür Çağdaş ile İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Kurumsal Finansman Borçlanma Araçları Müdürü Başak Selçuk yer aldı.
    Seminerin açılış konuşmasını yapan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, ?Günümüzün çok popüler konularından bir tanesi kurumsal yönetim, kurumsal yönetim ilkeleri, şirketlerin kurumsallaşması, aile şirketlerinin kurumsallaşması terimlerini çok sık duyuyoruz ve çok üzerinden geçiyoruz? ifadelerinde bulundu.
    Boydak konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ?Son dönemde kamunun daha çok ilgisini çekmekte ki özellikle şirketlerin kurumsallaşma süreçleri ile ilgili bir takım hususlarla, yasal düzenlemelerle garanti altına alınmakta. Bunların bir bölümü sermaye piyasası çerçevesinde mecburi hale gelen hususlardır ama bir taraftan da Yeni Türk Ticaret Kanunumuzla beraber şirketlerin özellikle daha şeffaf, daha hesap verebilir, daha gerçekten kurumsal ilkelere uygun hareket edecek yapılara kavuşmalarına teminen bu takım düzenlemeler geldi.?



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.