|   | 
  • MUSTAFA BOYDAK: ULUSUMUZUN ONUR MÜCADELESİ GELECEK NESİLLERE AKTARILMA


    MUSTAFA BOYDAK: ULUSUMUZUN ONUR MÜCADELESİ GELECEK NESİLLERE AKTARILMA
    Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 19 Mayıs 1919 yılının zorlu ve tarihsel bir mücadelenin başlangıcı olduğunu belirterek, ?Ulusumuzun bu onur mücadelesinin, gelecek nesillere bütün ayrıntılarıyla aktarılmasını sağlamak amacıyla ulu önderimiz tarafından 19 Mayıs günü Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir.? dedi.

     Mustafa Boydak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı. Boydak, mesajında şu ifadelere yer verdi: ?19 Mayıs 1919 tarihi, Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde Samsun'dan başlayan zorlu bir tarihsel sürecin başlangıcıdır. Ulusumuzun bu onur mücadelesinin, gelecek nesillere bütün ayrıntılarıyla aktarılmasını sağlamak amacıyla Ulu Önderimiz tarafından 19 Mayıs günü Türk gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. İyi eğitim almış ailelerin topluma kazandıracağı çağdaş bireyler, ülke kalkınmasının temellerini oluşturacaktır. Kalkınmanın bir temel koşulu olan sanayinin geliştirilmesinde de yeni ve ileri teknolojilere ayak uydurabilen, zeki, özgür, eleştirel düşünebilen, çağdaş ve genç beyinlere ihtiyaç vardır. İnanıyorum ki fırsat buldukları ölçüde ve kendilerine olan toplumsal güveni fark ettikleri takdirde, bizim gençliğimizin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Türkiyemizin ve insanlarımızın layık oldukları mutlu, müreffeh ve güçlü bir ülkeye kavuşması da gençliğimizle olacaktır.?

    Boydak, Atatürk'ün, mukaddes vatanın bölünmez bütünlüğü yolunda, kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günü ve gençlerin bayramını kutladığını, gazileri ve şehitleri şükranla, minnetle ve rahmetle andıklarını sözlerine ekledi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.