|   | 
  • Mustafa Elitaş Kayseri'de


    Mustafa Elitaş Kayseri'de
    Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye geldi.

    Erkilet Havaalanı’na inen Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ı Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve partililer karşıladı. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Elitaş, yeni nesil yazar kasaların kullanma zorunluluğunun ertelenmesi ile ilgili,

     

    “Yeni nesil yazar kasalar çok önemli işlevleri beraberinde getiriyor. Bu yazar kasaları temin edemeyen müesseseler için olabilir ama biz tüketiciler için o imkanlardan biraz daha faydalanmamızı ertelemiş oluyor. Yazar kasa temininde güçlükler var, birkaç tane firma bu konu ile ilgili faaliyet gösteriyor. İlk olduğu dönemde fiyatları bayağı yüksekti. Sonradan ilgili bakan arkadaşlarımızın müdahaleleriyle fiyatlar biraz daha uygun hale geldi ama şimdi herhalde temin noktasında bir durum var. Bunlardan bir kısmı Nisan 2016’da, bir kısmı Temmuz 2016’da, bir kısmı da herhalde yıl sonu olacak şekilde bir düzenleme yapılmış. En son 10 Ocak 2017 tarihinde 150 binden az hasılatı olanlar yazar kasaya geçmiş olacaklar. Bu yazar kasalar tüketiciler açısından hizmeti daha iyi alabilme imkanı sağlayacak. İnşallah bir daha uzatmaya imkan vermeden 2017’de yazar kasa yürürlüğe girmiş olur” dedi.

     

    Bakan Elitaş, daha sonra toplantıya katılmak üzere AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.