|   | 
  • Mustafa Elitaş Yeni Sanayi'de


    Mustafa Elitaş Yeni Sanayi'de
    AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi.

     
    AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mustafa Elitaş, seçim çalışmaları kapsamında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ile Yeni Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti.

    Esnafları tek tek gezen Elitaş, esnafların sorunlarını dinledi. Ziyareti değerlendiren Mustafa Elitaş, "Bugün Kocasinan Belediye başkanımız ve Kocasinan ilçe başkanımız ile birlikte Yeni Sanayi bölgesinde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Gerçekten esnaflarımızın bize karşı ve partimize karşı teveccühleri çok güzel. Desteklerini verdiklerini açık ve net bir şekilde ifade ediyorlar. İnşallah 1 Kasım seçimlerini AK Parti?nin 2002?deki ruhu ile 'Haydi bismillah' dediği dönüşünün bir işareti olacak diye düşünüyorum" dedi.

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, "Kocasinan sınırları içerisinde birçok ticaret bölgesi bulunuyor. Bugün Yeni Sanayi?de ki esnaf kardeşlerimiz ile birlikteyiz. Gerek belediyemizin hizmetleri noktasında gerekse önümüzde ki günlerde burada yapmamız gereken çalışmalarla ilgili bu gezintiler vesile yapılarak bire bir esnaf kardeşlerimizin görüş ve önerilerini alıyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.