|   | 
  • Muzaffer Bilazer: "Çok coşkulu başlayamadık"


    Muzaffer Bilazer:
    Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Muzaffer Bilazer, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, maça coşkulu başlayamadıklarını belirterek, ikinci yarı oyuncu değişikliği ile hem oyun hem de skoru elde ettiklerini söyledi.

    Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 5-2 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor yardımcısı antrenörü Muzaffer Bilazer, "Konuşmak kolay değil. İdlib'te şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailelerinin ve tüm ülkenin başı sağ olsun. Maça gelince son dönemlerde yaşadığımız sıkıntıyı bu maçta da ilk yarıda yaşadık. Oyun bazen siyah ile beyaz arasında gidip geliyor. Çok coşkulu başlayamadık. Rizespor'un orta saha kurgusuna cevap veremedik. İkinci yarı oyuncu değişikliği ile hem oyun hem de skoru elde ettik. Sadece bir an lazımdı. O anda golle gelince istediğimiz skoru elde ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rizespor'a da bundan sonraki maçlar için başarılar diliyorum" dedi.
    Bir basın mensubunun sakatlıktan dönen Nwakaeme ile Abdülkadir Ömür'ün sonraki maçlarda daha fazla süre alıp alamayacağına yönelik sorusuna ise Bilazer, "Hafta arasında kupa maçımız var. Gaziantep maçına kadar 6 günlük süremiz var. Abdülkadir Ömür için adım adım gitmek durumundayız. Ama Nwakaeme için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Arka adalesinde sorun vardı. Çok önemli değildi. 45 dakika tempo çıkardığı için haftaya maçta da bizle birlikte olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

    Mehmet Yiğit Alp: "Takım karakterini ikinci yarı ortaya koydu"

    Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, Çaykur Rizespor karşısında takım, karakterini ikinci yarı ortaya koyduğunu söyledi.
    Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 5-2 mağlup eden Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, takımın karakteri ikinci yarı ortaya koyduğunu belirterek, "Baskı ve stres oyuncular üzerindeki baskı böyle şeylere neden olabiliyor. Aslında oyuncularımız bu baskıyı, stresi kaldırabilecek kapasitede oyuncular o yüzden ikinci yarı farklarını gösterdiler ve böyle bir skor geldi" dedi.
    Maçları tek tek düşündüklerini belirten Alp, "Bundan sonrası için önümüzde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Fenerbahçe maçı var. Bu maç bittikten sonra Gaziahtep maçı ve ondan sonra erteleme maçında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağız. Bundan sonra artık 14 maçı bir bütün olarak düşünmük doğru değil. Her maçı maç maç düşüneceğiz. İlk maçta Fenerbahçe karşısında avantajlı bir skor ile İstanbul'a gitmek istiyoruz. Her maçı tek tek düşünmek gerekiyor doğrusu da bu bence" ifadelerini kullandı.
    Bir basın mensubunun Novak'ın sezon sonu Galatasaray'a gideceği yönünde bir takın iddiaların olduğunu sorması üzerine Alp, "Onların tarafından ne olduğunu bilemem ama bizim tarafımızdan Novak ile aramızda bir sıkıntı yok. Süreç kendi seyrinde devam ediyor. Olması gerektiği gibi gidiyor. Hiç bir sıkıntı yok. Novak kalmak istiyor bizde kalmasını istiyoruz. Sezon sonunda sonuçlanır. Oyuncu gitmek istemiyor. Biz de bırakmak istemiyoruz" dedi.

    İsmail Kartal: "Duran toplar oyunun kırılma anıydı"

     Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, duran topların oyunun kırılma anı olduğunu belirterek, taraftarın verdiği sinerji ile Trabzonspor'un oyunu risk ederek üzerilerine geldiğini söyledi.
    Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor, Çaykur Rizespor'u konuk etti. Mücadele ev sahibi ekibin 5-2 üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Şehitler, ülke durumu, bu ortamda herkes ne kadar hazırlanıyorsa biz de elimizden geldiği kadar hazırlanmaya çalıştık. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara şifa diyorum. Vatanımızın başı sağ olsun. Maça gelecek olursak 65. dakikaya kadar her şey bizim kontrolümüzdeydi. Planladığımız gibi öne de geçtik. İyi mücadele ettik, iyi pas yaptık, oyunda sakin kaldık. İkinci yarı 55. dakikada Skoda'nın pozisyonu gol olsa, ikinci golü bulsak maçı koparıp kazanabilirdik. Daha sonra Umar'ın sakatlığı oldu. Mecburi değişiklik oldu. Yediğimiz golleri bu değişikliğe de bağlamıyorum. İki tane korner, duran top, bir penaltı... Takım birden biri demoralize oldu. Duran toplar oyunun kırılma anıydı. Taraftarın verdiği sinerji ile Trabzonspor oyunu risk ederek üzerimize geldi. Oyuncularım bu kadar iyi mücadele ediyor. Her hafta aynı şeyi yapıyoruz. İyi futbol oynuyoruz, ardından goller yiyoruz ve demoralize olup maçı kaybediyoruz. Bunları aşmamız gerekiyor. Bununla ilgili oyuncularla görüşüp çalışma içerisinde olacağız diye düşünüyorum. Rakibi tebrik edip önümüze bakıyoruz. Taraftarlarımız buraya kadar gelip bizi gerçekten çok iyi desteklediler, moral verdiler. Onları üzdük. Ümit vadeden bir oyun ortaya koyduk, iyi mücadele ortaya koyduk ama sonunu getiremedik. Onları üzdüğümüz için özür diliyorum" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.