|   | 
  • NASIL BAŞLARSA ÖYLE BİTER...


    NASIL BAŞLARSA ÖYLE BİTER...
    Anadolu Spor Gazetecileri ve Spor Kulübü Derneği(ASGD) Kayseri Şube Başkanı Yavuz Navruz; Kayserispor'un durumunu Fanatik Sporda Anadolu ekine yazdı.

    LİG için geri sayım başladı. Kayserispor uzun süredir lig hazırlığını yapıyor. Artık son rötuşları yapıyor teknik heyet.

    Ertuğrul Sağlam liderliğindeki Kayserispor'un hazırlık maçlarındaki oyun sistemini az çok izledik. Ligde mutlaka yansımaları olacak.

    Ancak takımın tam manada hazır olmadığını gördük.

    Yeni transferlerin hâlâ takıma uyumu konusunda ufak tefek problemleri var. Kasımpaşa'dan tanıdığımız Mensah'ın kumaşı iyi. Kayserispor'a ligde çok faydalı olacağını düşünüyorum.

    Ancak; bir Mendez olmadığını da kabul etmek gerekiyor.

    Geçen sezona şöyle bir dönelim.

    Ne zaman ki Kayserispor sıkışırsa, ne zaman ki oyun anlamında rakibine hapsolsa o anda Mendez devreye girer ve aldığı toplarla fuleli bir şekilde rakibin kalesine iner ve bir çoğunda başarılı bir sonuca ulaştırır, takımını da rahatlatırdı.

    Şimdi o Mendez yok. Onun yaptığını bakalım kim yapacak. Deniz Türüç konusunda tereddütlerim var. Aklından transferi çıkarması şart. Geçen sezon takıma pek faydalı olduğunu söyleyemem. Yeni sezonda da aynı düşüşü devam ederse "transfer" kelimesi onun için hayal olmaktan öteye gitmeyecektir.

    GEÇEN SEZONDAN DERS ÇIKARILMALI...

    Kayserispor geçen sezonun ilk ve ikinci yarsında iki ayrı görüntü sergilemişti. Ligin ilk yarısında takım olgusunun getirdiği başarı, ikinci yarıda ise bu takım olgusu ne yazık ki bireysele dönüşmüş ve uzun süre düşüş yaşanmıştı.

    Aynı durumun tekrarlanmaması için teknik heyet, yönetim ve taraftara önemli görevler düşmektedir. Teknik heyetin takım içerisinde geçen sezon yaşanan "dedikodu" mekanizmasının önüne geçmesi gerekiyor. Yönetim ise "hak edişleri" zamanında ve hak'ka niyetli bir şekilde yapması gerekiyor. Son olarak da taraftara düşen görev ise hep destek tam destek olmalı.

    Sonuç olarak; yeni sezon öncesi her takım gibi Kayserispor da kapalı kutu olarak karşımıza çıkacaktır. En önemlisi kendi evinde lige başlayacak olması önemli bir avantaj. Nasıl başlarsa, lig sonuna kadar da öyle devam eder. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.