|   | 
  • Ndiaye, Osmanlıspor maç kadrosuna alınmadı


    Ndiaye, Osmanlıspor maç kadrosuna alınmadı
    Galatasaray, Senagalli orta saha futbolcusu Badou Ndiaye’nin transfer teklifleri aldığından dolayı kafasının karıştığını ve o yüzden Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmadığını açıkladı.

    Galatasaray’da Senagalli futbolcu Badou Ndiaye, Osmanlıspor maçı kamp kadrosuna dahil edilmedi. Sarı-kırmızılılar, bu konu hakkında resmi internet sitesinden açıklama yayınladı. Bir süredir yurt dışından ciddi transfer teklifi aldığı belirtilen Ndiaye kafasının karıştığını ve karşılaşmaya çıkmasının sağlıklı olamayacağı ifade ederek, konuyu Teknik Direktör Fatih Terim’e iletti. Başarılı futbolcu daha sonra teknik heyet tarafından maç kadrosuna alınmadı.

    Öte yandan Ndiaye’nin durumunun bir-iki gün içerisinde netlik kazanacağı belirtildi. Yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı forma ile bu sezon Süper Lig’de 17 müsabakada 1 gol, 3 asist ile mücadele etti. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.