|   | 
  • Necati Ateş, Tasarımcı Eşinden Boşandı


    Necati Ateş, Tasarımcı Eşinden Boşandı
    SAİ Kayseri Erciyesspor'un golcüsü Necati Ateş, 15 yıllık eşi Zeynep Ateş'le evliliğini sessizce bitirdi. Ateş 'Belki ileride tekrar barışırız' dedi.

    SAİ Kayseri Erciyesspor'un golcüsü Necati Ateş, 15 yıllık eşi Zeynep Ateş'le evliliğini sessizce bitirdi. Ateş 'Belki ileride tekrar barışırız' dedi.

     
    Beşiktaş ve Türk futbolunun önemli isimlerinden Nihat Kahveci'nin ardından, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un golcüsü Necati Ateş de evliliğini sessizce bitirdi. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Erciyesspor'un tecrübeli forveti, iki çocuğunun annesi tasarımcı Zeynep Ateş'den tek celsede boşandı. Aslına bakarsanız çift ayrılık sinyallerini haftalar öncesinden vermişlerdi.

    15 GÜN ÖNCE BOŞANDILAR

    İkisi de birbirleriyle olan fotoğrafları instagram sayfalarından kaldırmıştı. Evlilikteki bu kriz ünlü futbolcunun takipçilerinin de dikkatinden kaçmamış, 'Ayrıldınız mı?' soruları peş peşe gelmişti. Bakırköy Adliyesi'nde 15 gün önce boşanan Necati Ateş'in 15 yıllık birlikteliğin neden bittiğini anlattı.



    "BELKİ İLERDE TEKRAR BARIŞIRIZ"

    "Boşandık ama hâlâ görüşüyoruz." diyen Necati, "Sonuçta bizim iki tane çocuğumuz var. Evliliğin bitme nedeni kesinlikle üçüncü şahıslar değil. Hayat bir noktada sarsılıyor, sallanıyor. Biz eşimle hiç kavga etmedik. En son kavgamız 5-6 yıl önce olmuştur. Boşandık ama yine de yarının ne getireceğini bilemeyiz. Belki ileride tekrar birleşiriz. 20 yaşından bu yana beraberiz. 15 yıl dile kolay. Harika günlerimiz geçti. Ben 3 yıldır Anadolu'da oynuyorum. Eşime iş yeri açtık onunla ilgilenmesi gerekiyor. Maalesef arada kopukluklar oluyor. Eşim çok iyi bir insan ve annedir. Sağlam bir karakteri vardır. Bana yardıma ihtiyacım var dese ilk ben koşarım." diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.