|   | 
  • O ilimizde peş peşe 3 ayrı deprem meydana geldi


    O ilimizde peş peşe 3 ayrı deprem meydana geldi
    Bursa'nın Gürsu ilçesinde sabah 07.09 yaşanan 4,5 şiddetindeki depremin ardından 20 dakika sonra iki deprem daha meydana geldi.

    Kandilli Rasathanesi'nden aldığı bilgiye göre, deprem Bursa'ya 17 kilometre uzaklıktaki merkez Gürsu İlçesi Kazıklı Köyü'nün 1,3 kilometre batısında meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini ilk önce 4,4 açıkladı. Ancak 7 dakika sonra açıklamasını yenileyerek 07.09'daki depremin 4,5 şiddetinde olduğunu duyurdu.

     

    Kandilli Rasathanesi, 13 kilometre derinliğindeki depremin ardından Gürsu ilçesinde 07.29'da 3,2 ve merkez Osmangazi ilçesi Avdancık köyü yakınlarında yine aynı dakikalarda 3,1 şiddetinde iki deprem kaydı bildirdi. AFAD yetkilileri ise bölgede yaptıkları incelemede ilk etapta hasarlı bina tespit etmedi. Polis ve jandarmanın bölgedeki çalışması sürüyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.