|   | 
  • O isim üçüncü kez gözaltına alındı


    O isim üçüncü kez gözaltına alındı
    Ünlü İşadamı Hacı Boydak üçüncü kez gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Boydak Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak bir kez daha hakim karşısına çıktı.
     
    Dün gözaltına alındıktan sonra nöbetçi mahkeme tarafından sağlık sorunu nedeniyle yurt dışına çıkış yasağı getirilen ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Boydak, Cumhuriyet Savcısının itirazı üzerine üçüncü kez gözaltına alındı.
     
    Boydak, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildikten sonra nöbetçi bir üst mahkemeye sevk edildi.
     
    Hacı Boydak ilk olarak 6 Martta kardeşi Memduh Boydak ile birlikte gözaltına alınmıştı. İlk gözaltında tutuklanarak yaklaşık 2,5 ay ceza evinde kalan 17 Mayıs’ta ceza evinden tahliye olmuştu.
     
    İşadamı Boydak, 4 Ağustos’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında ikinci kez gözaltına alınmış ve serbest bırakılmıştı. Boydak son olarak bugün bir kez daha gözaltına alındı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.