|   | 
  • OCAK AYI OLMASINA RAĞMEN ALT YAPI ÇALIŞMALARI'NA TAM GAZ DEVAM


    OCAK AYI OLMASINA RAĞMEN ALT YAPI ÇALIŞMALARI'NA TAM GAZ DEVAM
    Kayseri'de kapanacak 32 beldenin Develi ilçesinde bulunan 4 beldeden birisi olan Sindelhöyük kasabasında Ocak ayı olmasına rağmen alt yapı çalışmaları bütün yoğunluğu ile devam ediyor.

     Kayseri'de kapanacak 32 beldenin Develi ilçesinde bulunan 4 beldeden birisi olan Sindelhöyük kasabasında Ocak ayı olmasına rağmen alt yapı çalışmaları bütün yoğunluğu ile devam ediyor.

    Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl çalışmaların başından bir an bile olsun ayrılmıyor.

    10 bin 076 hektar araziye sahip kasabanın 4 bin hektarlık meskun alanı içerisinde tamamlanan kanalizasyon şebekesi sonrasında yol yapım ve parke çalışmaları sürüyor.

    Sindelhöyük Belde Belediye Başkanı Hamdullah Deringöl; 2012 yılında altyapısı tamamlanan

    ve 20 kilometre uzunluğunda 102 bin metrekare parke çalışmasının

    tamamlandığını, 2013 yılında ise

    20 bin metre kare parke çalışmayı yapmayı hedefledikleri için yılın ilk günü ve tatil olmasına rağmen çalışmaların bütün hızı ile devam ettiğini

    belirtti.

    10'ar kişilik iki ekip halinde kasabada 20 kişi ile parke çalışmasına devam edildiğini belirten Başkan Hamdullah Deringöl, "Belediyemizin kapanacak olması ve belediye çalışmalarımızın yavaşlaması yerine tam tersine daha da hızlanmasına vesile oldu. Kış ayının ortası olmasına rağmen parke çalışmalarımız devam etmekte olup gayemiz, geride hoş bir sada bırakmaktır" dedi.

    Başkan Hamdullah Deringöl,

    bin 150 hanede yaklaşık 5 bin nufusu olan ve 1967 yılında kurulup 2014 yılında kapanacak 47 yıllık Sindelhöyük Belde merkezi ile mezralar arasında 10 ile 15 kilometre uzaklıklar bulunduğunu bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.