|   | 
  • Ödül İnşaat'tan Beş Yeni Lokasyon Beş Yeni Proje!


    Ödül İnşaat'tan Beş Yeni Lokasyon Beş Yeni Proje!
    Ödül Yapı?da projelerin ardı arkası kesilmiyor, 2014 yılı için planladıkları 5 projeyi daha öne alarak erken satışa çıkarmanın tatlı bir telaşı var bu aralar? Satacak dairemiz kalmadı bize proje lazım diyen satış ekibinin hızına yetişilmiyor!

     Ödül Yapı Genel müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, Kayseri de konut sektörünün çok hareketli ve müşteri eğilimlerinin pozitif olduğunu, 2013 yılı toplam satış hedeflerini yılın bitimine iki ay kala tutturduklarını belirtti. Bu talebin kendilerini olumlu yönde motive ettiğini yeni projeler için de cesaretlendirdiğini belirten Kahraman, 2014 yılı için planladıkları 5 projeyi de öne alarak Kasım ve Aralık aylarında bu projelerinin lansmanına başlayacaklarını ifade etti. Ponjelerin iki tanesinin Talas ilçesinde diğer iki tanesinin de İldem bölgesinde olacağını belirten Kahraman, Yıldırım Beyazıt mahallesinde de çok iddialı bir projeye başlayacaklarını söyledi. Yeni açılacak projelerle birlikte şantiye sayılarının da 12?ye çıkacağını belirten Kahraman Kayseri? halkının firmalarına göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı da ayrıca teşekkür etti.

    Talas?ın Beklenen En İddialı Konut Projesi,

    Talas ilçesinin en güzel yerinde hemen girişin de ve cadde üzerinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak olan Talas?ın en iddialı projesi içinde artık geri sayım başladı. Yaklaşık altı ay süren titiz bir çalışmanın ürünü olan bu proje için ön talepler şimdiden alınmaya başladı bile?

    Talas ilçemizin güzelliğine yakışır bir proje hazırladık diyen Kahraman, Bu proje ile ilçemizin güzelliğine katkıda bulunacak olmaktan gerçekten çok mutluyuz dedi. Kısa zamanda satışa açılacak proje için inanılmaz bir talep olduğunu söyleyen Kahraman, firmamızın marka değeri ve itibarı bu projede zirveye ulaşmıştır dedi.

    Ekstra Çifte Fırsat Kampanyası

    Düzenlemiş oldukları Kampanyalar ile de Kayseri halkının dikkatini çeken Ödül Yapı vatandaşların faizsiz ve bankasız, taksitle  ev sahibi olmalarına imkan sağlamaktadır.Ödül Yapı Ekstra Çifte Fırsat Kampanyası  dahilinde ev alan müşterilerinin ilk yıl tüm aidat giderlerini yakacak ve ortak giderlerin tamamını karşılar iken,ayrıca alım satım sırasında oluşan Tapu giderlerinin de tamamını üstlenmektedir.Toplamda bu kampanya?dan daire alan müşteriler 10.000 TL ile 20.000 TL arasında  bir yükten kurtulmaktadırlar.

    Ödül Solar Ödül Enerji,

    Yıllardır kendini geliştiren, güneş enerjisi konusunda uzmanlaşarak üretici ve istikrarlı bir firma haline gelen FitCraft production ile birleşerek teknolojisine güç katan Ödül Solar, güneş enerjisinden elektrik enerjisi elde edebilmek için çalışmalarına hızla devam etmektedir. Yaklaşık bir ay içerisinde Güneş panelleri konusunda seri imalata başlayacak olan Ödül Solar da artık son rötuşlar yapılmaktadır.

    Sosyal Sorumluluk Projeleri

    Eylül ayında önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Ödül Yapı, 30.000 metre kare alanda oluşturulacak Ödül Hatıra Ormanı için, çoğunluğunu Üniversite öğrencilerinin ve Ödül Yapı çalışanlarının oluşturduğu geniş bir katılımcı topluluğu ile güzel bir etkinlik düzenledi. Kayseri Orman Müdürlüğünün katkıları ve Tema Vakfının destekleri ile gerçekleştirilen 2000 adet çam ağacının dikimi gerçekleştirildi. Her yıl düzenli olarak ağaç dikiminin devam edeceği ormanda geniş bir bitki örtüsünün oluşturularak doğaya çevreye katkıda bulunulması beklenmektedir.

    Kurumsal Eğitimler,

    Ödül yapı, çalışanlarının eğitimine ve kişisel gelişimlerine son derece önem vermektedir. Kurumsal bir yapının vazgeçilmez unsurlarından eğitimlere Satış-Pazarlama birimi için hazırlanan programlarla ile devam edildi. İstanbul merkezli, Eğitim konusunda profesyonellerle anlaşan Ödül Yapı Satış geliştirme ve merchandısıng teknikleri başlığı altında yapılan eğitim programı ile müşteri memnuniyetinde en üst noktayı hedeflenmektedir.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.