|   | 
  • Öğrenci Ve Askerlere Uyuşturucu Madde Kullanımı Anlatıldı


    Öğrenci Ve Askerlere Uyuşturucu Madde Kullanımı Anlatıldı
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından ?Erciyes Gençlik Yeni Hayat? projesi kapsamında 582 öğrenci ve 660 askeri personele uyuşturucu madde kullanımı ve zararları anlatıldı.26 Aralık 2013 ve 3 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen...

    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından ?Erciyes Gençlik Yeni Hayat? projesi kapsamında 582 öğrenci ve 660 askeri personele uyuşturucu madde kullanımı ve zararları anlatıldı.

    26 Aralık 2013 ve 3 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, Tomarza Çok Programlı Lisesi, Tomarza Anadolu Lisesi, Tomarza İmam Hatip Lisesi, Tomarza Endüstri Meslek Lisesi, Sarıoğlan Karaözü Ş.H.P.Y. Nail Erdoğan ÇPL, Sarıoğlan Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile 1. Komando Tugay Komutanlığı?nda 660 askeri personele uyuşturucu madde kullanımı, bağımlılığı ve hukuki mevzuat konularında bilgilendirme semineri verildiği bildirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.