|   | 
  • ÖĞRENCİLER, AVRUPALININ BESLENME ALIŞKANLIKLARINI ARAŞTIRIYOR


    ÖĞRENCİLER, AVRUPALININ BESLENME ALIŞKANLIKLARINI ARAŞTIRIYOR
    Kayseri Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Avrupa Birliği (AB) projesi kapsamında, birlik üyesi ülkeler arasında beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerle, unutulmuş ya da unutulmaya başlanmış beslenme alışkanlıklarını araştırıyor.

     Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi, 'Food Habits Change-Why' (Beslenme Alışkanlıklarındaki Değişiklikler) konulu AB projesini, Okul Müdürü Firdevs Açıkalın rehberliğinde, Müdür Başyardımcısı Ahmet Turan Karakaş koordinatörlüğünde yürütüyor. Ekim 2011?de Danimarka toplantıları il başlayan çalışmalar, Mart-2012 Polonya, Mayıs-2012 İzmir, Kasım-2012 Portekiz ile dördüncü aşamasını tamamladı. Çalışmalar, Romanya ve İtalya ziyaretleri ile devam edecek.

    Lise öğrencileri, proje ile Avrupa ülkeleri arasında beslenme alışkanlıklarındaki değişimleri yerinde inceleyerek, unutulmuş ya da unutulmaya başlanmış beslenme alışkanlıklarını yerinde araştırıyor. Proje tamamlandığında, ortak ülkelerin çalışmaları ansiklopedik kitap haline getirilerek yayınlanacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.