|   | 
  • Öğrencilerden Vali Düzgün'e tweet yağmuru


    Öğrencilerden Vali Düzgün'e tweet yağmuru
    Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kar yağışı nedeniyle kendisine sosyal paylaşım sitelerindeki kişisel hesabından okulların tatil edilmesiyle ilgili mesaj atanlara ilginç cevap verdi, Düzgün, “Bu havada tatil yaparsak, kışın hiç ders yapamayız” dedi.

    Kar yağışı ile birlikte okulların tatil olması yönünde beklenti içerisine giren öğrenciler ya kendileri yada anne babaları aracılıyla bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

     

    Orhan Düzgün, okulların tatil olması yönünde beklenti içerisinde olan ve kendisine bu konuda sosyal paylaşım siteleri üzerindeki kişisel hesabından soru soran öğrencilere açıklama yaptı. Vali Düzgün, açıklamasında, “Israrla soran çocuklarımıza; Bu havada tatil yaparsak kışın hiç ders yapamayız. Yağış yok. Belediye yolları açıyor” ifadelerini kullandı.

     

    İşte Vali Orhan Düzgün'ü açıklama yapma gereği hissettiren öğrencilerin attığı o tweetler:
     
    Tünçöz Ömer Deniz Tünçöz
     
    Bütün orhanlar babadır orhan gencebay orhan düzgün.. Üşüyoruz babaaaa #orhanduzgun
     
    Mert Koç
     
    @DuzgunOrhan valicim -10 diyor nasıl gidelim donarak ölelim o zaman biz okula varmada cenazemizi alırsınız #okullartatil #orhandüzgün
     
    Tufan
     
    @DuzgunOrhan Kar yağıyor lapa lapa Orhan Düzgün okulları tatil yapa Hadi hayırlısı yarın perşembe Yap bi kıyak daha Orhan baba
     
    Gizem
     
    #orhandüzgün vali vali baksana.bu diyarı tatil yapsana.Çocuklar soğuktan gidiyor.Bi babalık yapsana
     
    Şevval Asya Altaş
     
    Vali amcacim kar yağıyo sen ne diyceğimi biliyosun zaten. Bu çocukların duası seni cennete götürür sayın valim #Orhandüzgün @DuzgunOrhan
     
    Fatma
     
    Tatil yapmazsan bende Vasip Beyi severim o zaman vali bey amca Syn Orhan Düzgün.

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.