|   | 
  • Öğretmen öğrencisine cinsel tacizden tutuklandı!


    Öğretmen öğrencisine cinsel tacizden tutuklandı!
    Kayseri’de özel bir kolejde görev yapan beden eğitimi öğretmeni O.Ç., iddiaya göre İstanbul’da geziye götürdüğü 12 yaşındaki kız öğrenciyi odasına çağırıp cinsel tacizde bulundu.

    Kayseri’de özel bir kolejin ortaokul öğrencilerindan oluşan bir grup 8 Nisan’da beden eğitimi öğretmeni O.Ç tarafından İstanbul gezisine götürüldü.
     
    İstanbul’da 9 Nisan’da bir otelde konaklayan 6’ncı sınıf öğrencilerden Z.K., ailesini cep telefonundan arayıp, kafiledeki beden eğitimi öğretmeni O.Ç.’nin kendisini gece geç saatlerde odasına çağırdığını, burada masaj yaptığını ve göğüslerine dokunduğunu söyledi.
     
    Z.K.’nın ailesi yaşanan bu olayın ardından beden eğitimi öğretmeni O.Ç. hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na şikayette bulundu. Yapılan soruşturmada, kafiledeki diğer öğrencilerin ve öğretmenlerin ifadelerine başvuruldu.
     
    Kayseri 3’üncü Sulh Ceza Mahkemesi’ne çıkarılan beden eğitimi öğretmeni O.Ç., ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan tutuklandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. Rıfat

      ismi manidar

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.