|   | 
  • Öğretmen ve down sendromlu oğluna saldırı


    Öğretmen ve down sendromlu oğluna saldırı
    Kayseri'de öğretmen 62 yaşındaki Mevlüt Soylu ve down sendromlu oğlu 31 yaşındaki Mustafa Çağlar Soylu, trafikte tartıştıkları bir sürücünün bıçaklı saldırısına maruz kaldı.

    İddiaya göre, öğretmen Mevlüt Soylu (62), down sendromlu oğlu Mustafa Çağlar Soylu ile trafikte seyir halinde iken, Mustafa Eraslan Lisesi yakınlarında, kendisini sıkıştıran aracın sürücüsünü uyarmak istedi. 

     

    Bu sırada araçtan inen sürücü, hakaret ettikten sonra, otomobilden inen down sendromlu Mustafa Çağlar Soylu'yu kulak hizasından bıçakladı. Baba Mevlut Soylu ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Daha sonra 35 plakalı otomobil sürücüsü, aracına binerek olay yerinden kaçtı. Hastaneye götürülen Soylu'nun kulağına 8 dikiş atıldı.

     

    Yaşanan olay hakkında bilgi veren baba, şunları ifade etti: "Bir bıçaklı trafik magandasının saldırısına uğradık. Allah'tan korkmaz. Bu çocuğa o bıçağı nasıl vurdun, kaçtın. Ama seni Allah'a havale ettim. Emniyet peşinde unutma."




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.