|   | 
  • Öğretmenin tecavüzüne dayanamayıp intihar etti!


    Öğretmenin tecavüzüne dayanamayıp intihar etti!
    Kayseri’de lise son öğrencisi C. B. K. babasının tabancasıyla intihar etti. Olayla ilgili araştırma sürerken C. B. K’nın öğretmeni tarafından tecavüze uğradığı iddia ediliyor.

    Kayseri’de 18 yaşındaki C. B. K. çarşamba akşamı polis memuru olan babasının beylik tabancasıyla kafasına ateş ederek intihar etmişti.

     

    Ailesinin silah seslerini duyması üzerine odasında yaralı bulduğu genç kız çağrılan sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç kızın cenazesi otopsisinin ardından Nevşehir’de defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

     

    Evrensel’den Ezgi Görgü’nün haberine göre, C. B. K'nın okul arkadaşları, okulda öğretmenlerine karşı güvenlerinin azaldığını belirterek, tecavüz olayı varsa da yoksa da suçlunun matematik öğretmeni B.Ö. olduğunu savunuyor. Okul arkadaşlarının anlatımına göre C. B. K. tecavüze uğradı ve bunu önce iki arkadaşına daha sonra da müdür yardımcısına anlattı. K.’nın intihar ettiği gün, olayı ailesine bildirmesi için müdür yardımcısından gün istediği ardından da intihar ettiği belirtiliyor.

     
    C. B. K'nın ardında bir de mektup bıraktığını söyleyen arkadaşları, okul idaresinin olayı örtbas etmeye çalıştıklarını iddia etti. Öğrenciler intihardan beri okulda normal bir şekilde ders işlendiğini belirtti.
     
    Olayın yaşandığı 18 Şubat günü okul idaresi öğrenci velilerine, “Sayın veli 12. sınıf öğrencilerimizden biri vefat etmiştir. Bu nedenle 12. sınıf öğrencilerimiz eve gönderilmiştir” kısa mesajı yolladı.
     
    Olayın ardından matematik öğretmeni B.Ö. hakkında açılan soruşturma sürüyor. Okulun sitesindeki öğretmen kadro listesinde adının yer almadığı B.Ö.’nün, okulun öğretmenler günü videosunda yer alması dikkat çekti.
     
    Cansel Buse’nin ailesi konuştu
    “Okul yönetimine şikayet etmiş fakat olayın üstü kapatılmak istenmiş. Olaydan bütün arkadaşlarının haberi var. Matematik öğretmeni Kayseri Kapalı Cezaevi’nde. Mahkemede suçunu itiraf etmiş. Öğretmen, okul yönetimi ve hatta Milli Eğitim Bakanlığı hakkında tazminat davası açacağız. Sorumluların ceza alması için elimizden gelen ne varsa yapacağız.” (Hürriyet)
     
     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.