|   | 
  • Oktay Vural istifa etti


    Oktay Vural istifa etti
    MHP'de Oktay Vural Grup Başkanvekilliği'nden istifa etti.

    MHP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini belirten İzmir Milletvekili Oktay Vural, istifasını Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye ilettiğini söyledi. 

     

    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın istifa ettiğini sözlü olarak açıklaması Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Karşıyaka Mezarlığı'nda bir cenaze törenine katılan Vural, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne geldi. Muhabirlerin ısrarlı sorularına yanıt vermek istemeyen Vural, ayaküstü kısa açıklamalarda bulundu. Yazılı bir açıklama yapacağını ifade eden Vural "Görevden ayrılma kararımı Genel Başkan’a ilettim" dedi. 

     

    Vural, "Genel Başkanlığa aday olacak mısınız?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: 

     

    "Bu süreç ile ilgili daha önce bilindiği gibi değerlendirmelerimi yaptım. Bundan sonraki süreçle ilgili gerekli açıklamaları gerektiğinde yaparım."

     

    Vural’ın görevden ayrılma kararını geçtiğimiz Salı günü yapılan partisinin grup toplantısı sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye ilettiği de öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.