|   | 
  • Okul Bitti, Şimdi Spor Zamanı


    Okul Bitti, Şimdi Spor Zamanı
    Okulların tatile girmesiyle birlikte yaz tatilini verimli şekilde değerlendirme telaşı saran öğrenci ve velilerin imdadına, belediyelerin açmış olduğu ‘Yaz Spor Okulları’ yetişiyor.

    Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Kocasinan ve Melikgazi Belediyeleri tarafından düzenlenen yaz spor okulları vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

    Yükü Büyükşehir Çekiyor

    Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki 18 tesiste 14 branşta yaz spor kursu düzenliyor. Basketbol, buz pateni, cimnastik, futbol, hentbol, kickboks, masa tenisi, okçuluk, satranç, su kayağı, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında öğrencilere kurslar veriliyor.

    3 dönem halinde gerçekleştirilecek olan kursların ilk dönemi 17 Haziran Pazartesi günü başlıyor.

    Büyükşehir Belediyesi yaz spor okullarında her dönem için 80 lira ücret alınıyor.

    Ayrıntılı bilgi ve kayıt için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş’nin www.sporaskayseri.comweb sitesini ziyaret etmek yeterli.

    Kocasinan’da Okçuluk Da Öne Çıkıyor

    Kocasinan Belediyesi ise basketbol, futbol voleybol ve okçuluk kurslarıyla bölgesindeki öğrencilerin yaz tatiline değer katmayı hedefliyor.

    Belediyeye ait tesislerde gerçekleştirilecek yaz spor okullarında 3 aylık kurs ücreti ise 100 lira.

    Konuyla ilgili Kocasinan Belediyesi Spor Şube Müdürlüğü’nün 222 70 00/1500 numaralı telefonundan ayrıntılı bilgi alınabilinir. 

    Melikgazi De Kurslar Ücretsiz

    Melikgazi Belediyesi de yaz dönemini verimli geçirmek isteyen 8-13 yaş grubu çocuklar için 9 ayrı branşta kurs düzenliyor. Basketbol, badminton, hentbol, cimnastik, kort tenisi, futbol, taekwondo ve yüzme branşlarında 1 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arısında ücretsiz olarak eğitim verilecek.

    Ayrıntılı bilgi için Melikgazi Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları MELMEK’e ulaşmak mümkün. Ayrıca Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi’nin 252 13 33 numaralı telefonu da aranabilinir.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.