|   | 
  • Öldürülen berber eşinin paylaşımı yürek burktu


    Öldürülen berber eşinin paylaşımı yürek burktu
    Kayseri’de cinayete kurban giden 26 yaşındaki S. K.’nın eşinin, sosyal paylaşım sitesindeki “Canımın içi, her şeyim. Sen gittin beni de götürdün yanında, emanetlerini bırakıp gittin. Nasıl alışırım, nasıl dayanırım, nasıl kıydılar sana” şeklindeki mesajı yürekleri burktu.

    Kayseri’de geçtiğimiz gün arkadaşı ile tartıştıkları sırada bıçaklanarak hayatını kaybeden S. K.’nın eşi, sosyal paylaşım sitesinde duygu yüklü mesaj paylaştı. 

     

    Mesajında, “Canımın içi, her şeyim, sen gittin beni de götürdün yanında. Emanetlerini bırakıp gittin. Nasıl alışırım, nasıl dayanırım, nasıl kıydılar sana? Yakışmadı be aşkım, can parçam. İçim yanıyor, sığamıyorum hiç bir yere. Gözün arkada kalmasın, yavrularımız bana emanet. Sen rahat uyu, her şeyimdin benim. Kolum, kanadım kırıldı, belim büküldü. Her yerde hatıran var, rabbim sen bana dayanma gücü ver. Seni çok seviyorum, kurban olurdum senin tırnağına kara gözlüm” ifadelerini kullandı.

     

    Öte yandan cinayet şüphelisi olarak adliyeye çıkartılan M. E., tutuklanarak cezaevine gönderildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.