|   | 
  • Önce kocasını bıçakladı, ardından çocuklarını rehin aldı


    Önce kocasını bıçakladı, ardından çocuklarını rehin aldı
    Küçükçekmece’de cinnet getiren bir kadın önce kocasını bıçakladı ardından çocuklarını rehin alarak 11’inci kattan aşağı atmakla tehdit etti. Kadın polis ekipleri tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

    Olay, akşam geç saatlerde Atakent 235 sokakta bulunan bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Esra A. adındaki bir kadın henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdi. Kadın kocası olan Suat A.’yi mutfaktan aldığı bıçakla yaralandı. Kendi dışarı atan Suat A. komşularından yardım istedi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri yaralı adamı Ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de kadına müdahale etmek istedi. Esra A. evin kapısını kapatarak evde bulunan çocuklarını rehin aldı. Kadın, çocuklarını aşağı atacağını söyleyerek polis ekiplerine direndi.
    Komşuları Semih Aslan yaşananları anlatarak, "Eşini bıçaklayıp cinnet geçirdi. Çocuğu da balkondan şarkıyı böyle bir gece yaşıyoruz. İki tane çocuğu var çocuklarını atmaya kalktı. Eşi şuanda hastanede" dedi.
    Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yere çadır branda yerleştirirken polis ekipleri kadını ikna etmeye çalıştı. Yapılan çalışmalar sonucunda kadın ikna olup Ambulansla hastaneye kaldırıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.