|   | 
  • Orçun Topçu istifa etti


    Orçun Topçu istifa etti
    Mondi Melikşah Üniversitesi Genel Menajeri Orçun Topçu görevinden istifa etti. Topçu bir veda mesajı yayınlayarak birlikte çalıştıklarına teşekkür etti.

    Orçun Topçu’nun veda mesajı şöyle:

     

    “Melikşah Üniversitesi Spor Kulübünün kurulduğu 2013 yılından beri büyük bir gururla sürdürdüğüm Genel Menajerlik görevimden, içinde bulunduğumuz mevcut şartlardan dolayı, kulübümün önünü açmak adına istifa etmiş bulunmaktayım. Geçen 2.5 yıllık süre zarfında birlikte çalışma fırsatına eriştiğim ve bir çok başarılara birlikte ulaştığımız, her zaman yanımda olan değerli yöneticilerime, kahrımı çeken ‘Kardeşlerim’ olarak gördüğüm mesai arkadaşlarıma, bütün oyuncularıma, taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür eder, Melikşah ailesine de bundan sonrası için her alanda başarılar dilerim.”




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

    1. kamil tatlı

      elinize saglik hocam.her sey için cok TÉ™şÉ™kkür ederiz.

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.