|   | 
  • ORTOPEDİ HEKİMLERİ ACIBADEM HASTANESİ'NDE BİR ARAYA GELDİ


    ORTOPEDİ HEKİMLERİ ACIBADEM HASTANESİ'NDE BİR ARAYA GELDİ
    Kayseri'deki ortopedi ve travmatoloji branşında hizmet veren hekimler, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

     Kayseri'deki ortopedi ve travmatoloji branşında hizmet veren hekimler, Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

    Ev sahibi olarak toplantının açılış konuşmasını yapan Acıbadem Kayseri Hastanesi Ortopedi ve Tramvatoloji Uzmanı Prof. Dr. Eyüp Salahattin Karakaş, ortopedi ve tramvatoloji hekimleri olarak bundan sonra yapılmasına karar verdikleri, ayda bir düzenlenecek bilimsel toplantıların önemine değindi.

    Prof. Dr. Karakaş, bu tür toplantılarda multidispliner çalışma prensipleri için oldukça önem taşıyan konuların analiz edileceğini, uygulanan son tedavi yöntemlerinin paylaşılacağını söyledi. Karakaş, farklı vakaları yazılı ve görsel materyallerle değerlendirmenin kendi branşlarındaki gelişmeleri hızlandırmak adına olumlu katkılar sağlayacağını belirtti.

    Karakaş, "Bu tür eğitim programlarına destek veriyor olmak tıp dünyası adına her kurumun ve her sağlık çalışanın kendine görev edinmesi gereken sorumluluklardır. Ayrıca tıp dünyasındaki gelişmelerin hekimler arasında daha hızlı ve başarılı şekilde uygulanmasını sağlayan önemli çalışmalardır." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.