|   | 
  • ÖSYM Başkanı Aygün: ''Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavla


    ÖSYM Başkanı Aygün: ''Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavla
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına atanan Halis Aygün, ''ÖSYM olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz'' dedi.

    ÖSYM Başkanlığına atanan Halis Aygün yaptığı açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı görevine atanmamdan dolayı büyük mutluluk ve gurur duymaktayım. Teveccühleri ve şahsıma göstermiş olduğu güven dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederim. ÖSYM gibi ülkemiz ve milletimiz için çok önemli ve kritik bir kurumun başkanlığına atandığımın bilincindeyim. ÖSYM olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki sınavlarda da adalet ve liyakata büyük önem vereceğiz'' ifadelerini kullandı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.