|   | 
  • OTO SANATKARLAR ODASI ÜYELERİ, OTOMOTİV FUARINI GEZDİ


    OTO SANATKARLAR ODASI ÜYELERİ, OTOMOTİV FUARINI GEZDİ
    Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve yaklaşık 100 esnaf, CNR EXPO İstanbul'da düzenlenen Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı'nı gezdi. Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana, sanayi esnafının hem teknolojik, hem sosyal açıdan hem de çalışma alanlarının fiziksel yapısının iyileştirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Odakır, "Yeni Oto Sanayi Sitesinin yapılması, üyelerimizden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirdiğimiz kooperatifimiz, faaliyetlerimiz arasında en önemlileri olarak göze batmaktadır. Yapılan bu çalışmalar şehrimizde otomotiv sektörünün canlanmasına büyük katkı sağlayacaktır. Yaptığımız bu çalışmaların yanı sıra üyelerimizin günün şartları ve gereksinimleri doğrultusunda donanımlı olmasını sağlamak adına, İstanbul-da düzenlenen Otomotiv fuarında, yedek parça ve yan sanayi kolundaki son gelişmeleri yakından görme ve izleme imkanı sağladık" diye konuştu.

     Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri ve yaklaşık 100 esnaf, CNR EXPO İstanbul'da düzenlenen Otomotiv Yan Sanayi, Yedek Parça, Aksesuar ve Servis Ekipmanları Fuarı'nı gezdi.

    Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bu yana, sanayi esnafının hem teknolojik, hem sosyal açıdan hem de çalışma alanlarının fiziksel yapısının iyileştirilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti.

    Odakır, "Yeni Oto Sanayi Sitesinin yapılması, üyelerimizden ev sahibi olmak isteyenler için hayata geçirdiğimiz kooperatifimiz, faaliyetlerimiz arasında en önemlileri olarak göze batmaktadır. Yapılan bu çalışmalar şehrimizde otomotiv sektörünün canlanmasına büyük katkı sağlayacaktır. Yaptığımız bu çalışmaların yanı sıra üyelerimizin günün şartları ve gereksinimleri doğrultusunda donanımlı olmasını sağlamak adına, İstanbul-da düzenlenen Otomotiv fuarında, yedek parça ve yan sanayi kolundaki son gelişmeleri yakından görme ve izleme imkanı sağladık" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.