|   | 
  • Otobüs kazası: 23 ölü, 14 yaralı


    Otobüs kazası: 23 ölü, 14 yaralı
    Ekvador'da meydana gelen otobüs kazasında 22 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

    Ekvador polisi, başkent Quito yakınlarında meydana gelen otobüs kazasında 23 kişinin hayatını kaybettiğini, 14 kişi yaralandığını bildirdi. ECU911 ekibi, kazanın bir otobüsün başkent Quito'ya 30 kilometre uzaklıkta seyrederken başka bir araçla çarpışması sonucu meydana geldiğini söyledi. Acil yardım ekipleri, hayatını kaybedenler arasında Venezuelalı ve Kolombiyalıların olduğunu belirtti. 
    Ekvador'un en popüler futbol kulübü olan Barcelona S. C.'nin taraftarlarını taşıyan bir otobüs Pazar günü otoyolda seyrederken kaymış ve takla atarak kaza yapmıştı. Meydana gelen kazada Barcelona S.C. taraftarı hayatını kaybetmiş, 30 kişi ise yaralanmıştı. 
    Trafik kazaları Ekvador'da en önde gelen ölüm nedenleri arasında bulunuyor. Gözetleme grubu Justicia Vial'a göre, Ekvador'da meydana gelen trafik kazalarında her gün ortalama 7 kişi ölürken, 80 kişi ise yaralanıyor. Grubun rakamlarına göre kazaların yüzde 90'ı genellikle sürücü hatasından kaynaklanıyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.